Amsterdam dag12 - resan hem (tis 14juli)

Dagen man skulle åka hem, väldigt trist. Vi åkte taxi till flygplatsen vid halv 9, flyget gick kvart över 12 så vi hade gott om tid på oss där. Amsterdam har största flygplatsen i europa så det var stort och svårt att hitta.
Flyget tog 1.5 timma på hem vägen bara, det blev tyvärr inte så att jag och Alex kunde sitta bredvid varandra, synd men eftersom det var ganska kort flygtur också så gjorde det inte så mycket.

När vi kom till Arlanda blev man lite besviken på vädret, ville ju komma hem till fin väder ja. Fast vi gick och köpte en varsin slush dricka som är så gott på när det är riktigt varm och fick helt enkelt låtsas som det va en riktig sommar. =) Fast det blev lite för kallt att dricka dem.


Festis slushie... only at 7-eleven... inget i Östersund alltså =S

Fick sitta på Arlanda några timmar och vänta på vårat tåg som gick hem till Östersund. Som tur hade vi bokat första klass biljetter hem så man fick sitta skönt.
Vi lyckades få första klass biljetter för 15kr dyrare var än om det hade vart andra klass. Kaffe, Te och frukt får man helt gratis på förstaklass så bara på nån kopp te hade man genast tjänat in det. =)

Vi kom till Östersund vid halv 11, som tur va så var Alex's pappa snäll och skjutsa hem oss till Frösön så man slapp släpa på väskor när man var hur trött som helst. Så fick jag tillbaka min feber på tåget också, hur svårt ska det vara att ha värme på tåg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0