Tillbaka till staden

Nu har man nyss kommit hem igen. Känns tråkigt men Alex var ju tvungen att jobba.
Vi har iaf haft det jätte bra där borta, även fast det vi inte var där så länge.

Vi åkte ut igår morse. Första vi fick göra när vi kom ut till nor var att elda, var ingen värme i huset. Vi satt oss ner och drack lite irishcoffe så vi skulle få upp lite värme i kroppen..=)
Så blev det middagslagning. Vi käkade renkött som vi stekte med svamp, lök, bacon och massa grädde, så blev det potatismos och lingonsylt till det. Så underbart gott var det.
Sen blev det kortspel och öl resten av kvällen, fick även besök utav några grabbar som bodde där ute i Nor.

På natten hade jag tydligen varit lite dum mot Alex, hade tagit täcket hela tiden i sömnen. Det sluta med att han har fått jätte ont i vaderna nu eftersom det var för kallt att sova utan täcke.

Men jag vakna iaf jätte utvilad imorse, hade t.o.m. drömt om sommaren. Jag hade det väldigt varmt med täcket för mig själv :p



Lite bilder därifrån


Åke kör bil


Luna fick också följa med


Jag hittade schysst solbrillor i huset


Elin spelar kort


Alex står och värmer sina händer


den underbara middagen

Mer bilder lägger jag ut på facebook senare =)

Nu drar vi ut till Nor

Ja en liten paus blir det nog nu, ska pausa från allt som har med dator att göra nu.

Idag lämnar jag stan =) Jag, Alex, Elin och Åke ska åka iväg till ett hus i Nor och fira lite halloween där. Ett hus som ligger långt ifrån affärer och massa folk, vi ska ta med oss lite vin och mat och bara sitta där och umgås.

Skulle egentligen vilja stänga av min mobil och ta en paus därifrån också, med eftersom vi har barnvakt så måste jag kunna nås.
Hehe är rätt löjlig ja =) Ziina är ju ingen riktig bäbis utan en katt, men för oss är hon ju vår lilla bäbis som vi älskar hur mycket som helst. Det är ju som att ha en bäbis när man har henne, hon brukar ju skrika och väcka en på nätterna så man är tvungen att kliva och gosa med henne för att hon ska sluta :P
Mina föräldrar är ju vakt till henne nu, t.o.m. dem kallar henne barnbarnet. De kanske har en liten längtan till barnbarn =)
Jag tänkte avslöja en liten sak, riktigt ärligt så ringer jag min mamma minst 3gånger per dag när dem är vakt till Ziina bara för att höra hur hon mår. Undra hur jag skulle bli när jag faktiskt får ett barn, undra om jag skulle kunna lämna bort det? hehe
Så mobilen måste med så jag kan ringa till dem hela tiden =)


Men en lång paus blir det inte. Vi åker snart så vi kommer vara där hela denna dag, sen kommer vi nog tillbaka imorgon kväll.
Fast få se, lär inte blogga så mycket denna helg. Om jag ska slösa tid vid datorn ska jag försöka fixa min bloggdesign, tror Alex har fixat hem ett program nu.

Nu måste jag skynda mig och packa ner varma kläder, kan nog ta ett tag innan vi får upp värme i huset. Är ju att elda, kommer bli jätte mysigt =)

Så hejdå så länge och trevlig halloween

 

 

 


Är jag mamma typen eller inte

 

Fick besök ikväll av Elin och en 9årig liten flicka som hon var barnvakt till. Gjorde ordning te så hade jag köpt rosa munkar och chokladkex. Vi käkade massa och spela "finns i sjön", sist jag spelade det var jag nog själv i den åldern.

Har kommit på att jag inte är bra omkring barn, vet inte hur jag ska bete mig omkring dem.
Undra hur jag egentligen skulle bli som mamma? Har nästan aldrig varit omkring barn, min lillasyrra är bara två år yngre så där har jag ju direkt ingen erfarenhet av.
Sen har jag nästan aldrig vart upp i mina yngre kusiner, när jag har varit har det alltid varit någon annan där som har tagit ansvaret.
Men när man blir mamma kanske man inte behöver erfarenheten, det kommer nog naturligt tror ja. Hoppas jag iaf! =) Som tur har ju Alex lite mer erfarenhet iaf, han är ju iaf morbror till 3stycken ungar och farbror till en.

 

Började tänka vad jag är för slags tjej egentligen. Är jag mamma typen som får barn tidigt och blir en jätte underbar mamma med en stor familj eller är jag den här tjejen som satsar på karriären och får barn väldigt sent och inga syskon till den?

Vet väl att det inte bara finns de två men ändå. Jag har alltid sätt mig själv förut som den som kommer satsa på sig själv väldigt länge och bilda familj (om jag 'äns gör de) senare i livet. Hade väldigt många planer förut. Men där var ju en period jag absolut inte trodde på kärlek heller. Såg familjelivet som att man blir sliten, mannen lämnar än. Man sitter där med miljoner ungar och inte får råd med hyran för att mannen hittade en yngre snyggare brud. För mig existerade inte kärlek eller schyssta killar.
Rätt konstigt att jag trodde så här med tanke på att mina föräldrar alltid har hållet ihop. Men jag kunna inte se mig själv med en schysst kille och en familj.

Men sen så träffa jag ju Alex, blev allt annorlunda. Speciellt när jag blev gravid förra sommaren, jag fick känslor som jag aldrig trodde jag skulle få. Mamma känslor.
Även fast jag valde att ta bort den så har känslorna aldrig försvunnit. Nu vill jag ha en familj med massa små söta ungar.
Jag har direkt inte följt mina planer utan jag stanna i Östersund där Alex ville vara. (Tur att jag nu har fått han på andra tankar iaf, STHLM)

Men nu har jag massa andra planer i mitt liv, så verkar det som att det börjar gå bra också. Nu börjar jag bli rädd när jag tänker på familj och barn igen, känns som jag måste satsa på mig själv ett bra tag framöver.
Snacka om att man är förvirrad, vet inte vem jag är egentligen.

 


En till tävling, vill vinna en plattång

Blir en till tävling idag =) Ska försöka vinna en platång från forhair. Denna tävling är det Foki som har =)


Du kan klicka på bilden om du också vill tävla =)

Ska försöka vinna färgade linser

Ska vara med i en till blogg tävling nu då, Tyra har en tävling där man kan vinna färgade linser. Inte för jag tror jag har tur, men man kan ju alltid försöka =)


 

Klicka på bilden om du också vill vara med och tävla =)


Skopunkten

Har varit på Lillänge med mamma idag, blev mest att man kikade på skor inne på skopunkten. Vilken bra och billig affär det är, känner mig dum nu att jag ens har kikat på skor inne i stan innan.
De dyraste skorna jag såg inne i butiken gick på 499 tror ja, sen har dem ju alltid erbjudande tag tre och betala för två eller tag två och få 50 % rabatt på den andre.
Både jag och mamma hittade ett par vinter skor, sen så hitta jag även ett par finskor, allt blev 900. Det priset brukar ju ett par finskor annars gå på.
Hittade hur mycket skor som helst där uppe faktiskt, när jag börjar få ordning på ekonomin ska jag tok shoppa där uppe =)

De här fynda jag




Vinterskor.. orginal pris 399kr


Finstövlar orginal pris 499kr

Att få komma bort

Undra om jag håller på att bli sjuk eller något, både jag och Alex har varit seg och orklös denna vecka. Igår kväll blev det lite kortspel och planering till halloween, sluta med att vi bestämde att vi ska dra ut till Nor någon dag i veckan och ha allhelgona parmiddag. Sen själva helgen blir det bara lugnt eftersom Alex ska jobba. Behöver verkligen komma ifrån stan lite så jag hoppas det blir av nu =)

Ett tips till alla som också är stressad och mår dåligt för att dagarna är som dem är, lämna allt ett tag! Man behöver inte direkt åka långt bort och vara borta länge. Räcker med att man åker nån mil bort från stan och kanske är borta tvådagar bara.
De flesta kan ju direkt inte bara lämna vardagen och åka på en utlands semester när som helst, men man behöver komma bort lite ibland för att må bra.



Ska träffa mamma snart och åka iväg och kika på skor uppe på lillänge, behöver vinterskor. Sen ska hon ta med Ziina ut till Hackås några dagar. Kommer sakna vår lilla bäbis =/


Besökare våldtagen i fängelse

Det här är helt sjukt


Om någon sitter inne för sexbrott ska väl inte dem kunna komma i kontakt med de andras fånga besökare? Någon som sitter inne för sexbrott ska inte kunna träffa någon tycker jag, de har ju redan bevisat att de inte funkar bland folk! Oftast är dem ju så pass sjuk att dem knappast blir en bättre människa för att dem sitter i fängelse!
Lite bättre koll kan dem väl ha häkten tycker ja!


Bild lånad från Aftonbladet

Så less på mobilkort.

Får ju inte tillbaka min kamera förens den 7nov, så medans tiden tar jag alltid kort från mobilen. Men för det mesta så går det inte att lägga upp dem alls, antingen blir dem helt suddiga eller kolsvarta.

Vi festa ju i lördags för att Camilla kom upp till Östersund en stund. Tog massa kort hela kvällen, de flesta blev så svart så man inte kan se vad det föreställer. =(

men fick några suddiga iaf..


Camilla som kom upp och hälsa på oss =)


Mattias och Alex


Jag och Cissi


Ni ser ju hur roliga korten blir..=/

Så typiskt att man inte kan se mer kort, var ju många roliga folk man inte alltid träffar

Nu kanske det fixar sig

Nu börjar saker kännas bra igen, fast jag vågar ändå inte hoppas för mycket. Ibland kan jag bli rädd att känna bra saker för jag vet hur snabbt positiva nyheter kan ändras till negativa.
Fast jag tänker inte negativt heller, jag tänker inte alls kan man säga. Efter mötet idag såg jag en annan väg på allt, en bättre väg. Om det går som det ska  kommer många saker hända innan Jul i mitt liv, saker som kan fixa mitt liv precis som jag vill ha det när vi kommer flytta till Stockholm i vår..=)

Fast jag kommer fortfarande inte ge ut så mycket om detta i bloggen..

Aja nu sitter jag hos Elin iaf, vi funderar snart på att gå hem till mig. Prata nyss med Alex och det verkar som dem har en tatuera dag där hemma. En kille är där och tatuerar en annan hemma hos oss, så jag och Elin blev sugna på att gå och kika.
Vad kan man annars göra en dag som denna, orkar inte göra något mer vettigt idag. Jag ska ta det lugnt fram tills måndag jag börjar studerar.

 

Bild på mig och Elin i börjar av sommaren

 



Filmmåndag med lite folk

Igår fick vi besök utav Per, Tom och Elin. Vi kikade på film och käka massa godis, sen blev det lite matlagning också =).
Vi såg en jätte konstig film, surrugates. En framtidsfilm där alla levde via robotar, alla satt hemma och deras robot "surrugates" fick va ute på deras jobb och sånt. Man satt alltså hemma och styrde dem.
de t.o.m. ragga på varandra på krogen via deras robotar. Jätte konstig film, man satt ju och diskutera hur det egentligen går till när dem ska skaffa barn och sånt :P






Nu ska jag kasta i mig lite frukost, ska snart ha ett litet möte på lärcentrum.

Vill åka bort

Vill åka bort i veckan, skulle kännas skönt att få en lite paus från sitt liv några dagar. Börjar plugga igen på måndag så det skulle kännas bra att åka denna vecka när man ändå inte gör något. Tror jag vill smita på halloween också, brukar ju va så svårt att planera med folk.
Men vart skulle man åka tro? Falun och hälsa på syrran kanske? Stockholm några dagar skulle också vara skönt, fast då skulle jag vilja ha mer pengar så man kan shoppa lite.
Tips på vart man kan åka om man bara känner att man vill vila upp sig?

Alla knep på affärer

Har nyss gjort en smootis, egen gjorda är alltid så himla goda =) Perfekt att böra en måndag morgon med en vitaminbomb, brukar ju som behövas efter helgen =)
Brukar alltid göra med naturell yoghurt, lite mjölk, en banan och sen alltid olika frusna sorters frukt.




Konsum på frösön är inte schysst tycker jag, de har möblerat så som att det första man ser när man kommer innanför butiken är alla nybakta onyttigheter, så som bullar, donats och allt det där. Man blir ju jämt sugen. Fast jag har ändå varit rätt bra, vi har bott här på frösön snart ett år och jag har fallit så jag köpt sådant än..:P

Finns ju massa knep alla affärer använder. De brukar ju alltid ha godis där man ska stå i kön, om man står i halvtimmas kö så är det ju lätt att man slänger i en godis påse.
Tycker nästan synd om alla barnfamiljer som handlar.
Sen de här med köp 2 för något pris, om man räknar ut så har man kände tjänat max en 50äring. Men det ser ju bra ut så många köper även fast man inte behöver två ut av det.

Var ju en kille som hade testat lite folk förut, han hade skrivet högre pris men använt rött så som det brukar vara när dem sänkt priserna. Folk gick på det och köpte mycket utav det.

Man ska nog passa sig på affärer och inte gå på deras knep =)


Igår

  • Igår blev det fest och idag mår jag dåligt =/
  • Camilla kom upp från Göteborg i helgen, var skit kul att träffa henne igen =)
  • Jag saknar min kamera, så tråkigt att inte kunna ta bilder till bloggen.

Ja finns inte så mycket mer att säga.

Film tips och varning

Blev en lugn fredag för mig och Alex, kika på film och somna på soffan båda två. Vakna upp idag jätte utvilad =) Skulle ju ta det lugnt hela helgen hade jag ju bestämt, men så har ju massa gamla vänner som inte bor kvar här kommit upp. Man vill ju direkt inte sitta hemma då och va tråkig =)

Tänkte ge er ett tips om ni vill ha en rolig stund hemma och skratta jätte mycket..Filmen Miss March.
Jag satt och skratta hela filmen igenom.=)





 

Sen tänkte jag ge ut en liten varning också. Om ni känner att ni inte har något liv alls att slösa, så tror mig. Ni kommer ändå har slösat bort en bra tid av era liv med denna film. Tror jag aldrig har sätt en så dåligare film som denna





Jag faktiskt SAKNAR sommaren =)

Mitt i städningen kom jag på hur mycket jag saknar sommaren, alla är så glad och toppen humör då =) Jag saknar saker man gjort och massa folk. Nu till hösten har man tappat kontakten med alla typ =/

Lite saker som hänt under sommaren 09

Amsterdam/Sensation






StorsjöYran/krogstråket





Alla vin kvällar med Elin





Sommarkvällar hemma hos oss




Badhusparken och omkring där








Övriga sommarkvällar

r



Så trist att de är höst nu, fast det behöver ju egentligen inte vara. Varför har alla stängt in sig? Vi är människor, inte björnar =) Skulle va skoj att träffa lite folk under hösten ändå..

Om vi ska betala allt i tid ska väl dem göra det också?

Alex har fått ett nytt litet extra jobb, han ska städa hemma hos en person någon gång i veckan. Igår var han tvungen att hjälpa till i restaurangen han brukar jobba extra jobba på, så han hade en liten tid på sig att hinna städa hos den andre. Men jag gick iväg och hjälpte han med städningen igår kväll, kändes bättre av att få göra något än att bara sitta hemma.

Vill också ha tur att hitta såna där små extra jobb. Skulle kunna städa, ut och gå med hundar eller vad som helst.

Men idag blir det städning hemma iaf, kanske blir att gå till stan och lämna lite fler CV. Förstår alvarligt talat inte vad det är för personer som jobbar på CSN. Gör dem något annat än att dricker kaffe på dagarna? Seriöst, Skulle ha mina pengar från A kursen för flera veckor sen!
Tänker dem inte att man inte ansöker om pengar för att det är något roligt att göra? förstår dem inte att man verkligen behöver pengarna i tid? Funkar ju direkt inte att betala hyra, räkningar när man vill, finns ju ett slutdatum!

En sak jag tänkt på. Det är jätte noga för oss att betala allt i tid, de som har A kassa måste betala i tid där. Men det är fritt fram för dem att vara sena till oss? De som har A kassa vet väl att det kan vara försenat. CSN får vara sena. Ja allt som ska betalas till oss får vara försenat.
Borde inte dem företagen komma till kronofogden då? det är ju de vi vanliga folk gör om inte vi betalar in i tid.
Om vi ska betala in i tid borde det vara tvärtom också! Rättvisa borde det vara i denna värld!


Så ska man byta efternamn då ;)

Så har man varit på lärcentrum idag då. Blir så less att allt ska tjorva precis hela tiden. När jag ville sätta igång med företags ekonomiB som jag redan var anmäld så fick jag inte det, de tyckte jag skulle anmäla om eftersom det inte vart rätt datum. Så istället för att ändra datum var jag tvungen att söka helt om och vänta ytligare två veckor.
Datumet vart inte rätt eftersom jag först inte fick godkänt i A pågrund utav att dem hade glömt ge mig en uppgift som jag inte ens visste om. Men nu fick jag ju godkänt i kursen, då borde jag väl ändå fått börjat med B? De på lärcentrum vart t.o.m. väldigt förvånad att dem inte tillät mig börja kursen.
Varför ska allt tjorva för mig hela tiden? Blir fruktansvärt less.
Nu har jag iaf bokat tid med dem på lärcentrum så vi kan sätta oss ner och kolla upp någon liknande utbildning jag hade tänkt gå, fast jag tror inte det finns någon jag bara kan börja sådär.

Men något positivt har iaf hänt idag. Jag ska få byta efternamn helt gratis, trodde det skulle gå på väldigt mycke pengar.
Så snart heter jag inte Karlsson längre ;) Mitt nya namn kommer bli Madeleine Karlsdotter =). Pappa heter ju Karl-Ove så jag får ju både karl efter honom och mitt nuvarande efternamn =)
Fast jag kommer byta när jag fått lite pengar för att kunna ta ett nytt legg och pass.

Något mer som har hänt i mitt arbetslösa liv? hmm..

Jo har varit hos Elin idag också, hon var hundvakt åt en liten kinesisk naken hund. Så himla söt var den =)
Är så sugen på en liten hund nu, vill helst ha en liten chiwawa.
Men Alex vägrar det, fast vi ska ändå inte skaffa mer djur nu. Det får bli om några år det.



Vill att Alex ska komma hem nu, vill inte vara själv. Har ju haft stresspanik attacker och mått dåligt nu den senaste tiden, men idag var nog värst.
Började må dåligt när jag var borta idag och kände bara en panik och jag visste inte varför, sen blev det värre när jag gick hem. Här utanför började jag helt plötsligt se dåligt och kände mig totalt svimfärdig, blev jätte varm som man bli på sommaren ibland och man känner att man inte kan andas för man svettas ihjäl typ.
Blev rädd att svimma ute så jag skynda mig hem, när jag kom in fick jag sätta mig ner och försöka få till andningen lite.
Förstår inte, så här överdrivet kan det väl ändå inte bara bli av stress? Vad fan händer med mig egentligen?
Är rädd och klara inte att vara själv =/


Tydligen så ser jag ut som en säl.

Igår sa Alex, Madde nu ska jag härma dig. Så började han se ut som en säl.

Vafan? det är inte okej!



Fast ja. Sälar är ju rätt gulliga så jag kanske ska det ta som en komplimang? eller? =)

Hon är våran lilla bäbis

Idag har vi varit och hälsat på Alex syster och massa kissekatter =) Hon har tagit två från katthemmet och var kattvakt åt deras föräldrars tre katter (två ut av dem är från katthemmet också)
Underbara människor som hjälper dem katterna tycker jag..=)

Så snäll vill jag också va, fast jag har kommit på att jag är rätt snäll ändå. Jag tog hand om Ziina, även fast hon kom ett riktigt hem.
Men tänk om hon hade kommit till någon annan, tänk om hon hade haft det dåligt eller slutat på ett katthem. Vad bra att jag tog henne, det är fan omöjligt att hon skulle kunna ha det bättre hoss någon annan.
Hon har det riktigt bra och är riktigt bortskämd:p Mer kärlek skulle vara omöjligt att ge henne, Jag och Alex skulle göra allt för henne faktiskt. Hon är ju trots allt vår lilla bäbis =)




En bild från i somras, jag har somnat och Ziina kommer och lägger sig på mig och somnar också. Alex tog fram kameran på en gång =)

bröd längst ner i kassan

Alex tycker jag är osmart när jag alltid packar brödet längst ner i kassan..

Jag kan inte något annat än att hålla med honom

Tips för fler besökare!



Tips för er som vill ha mer besökare, anmälde mig själv nyss =)
Klicka på här och bli medlem.

Vem tror att jag får detta jobb?

Gjorde det jag inte vågat på riktigt länge igår, var ju iväg till butiker jag vill arbeta på och prade med dem själv.

butikschefen: Varför just detta ställe?
Jag: Om jag ska vara helt ärligt så har ja inte hunnit varit här så mycket än men ni öppna väl nyss? i våras eller så?
Butikschefen: Nej vi har funnit i över två år
Jag. Jaha?

Man ska tydligen inte vara så nervös eller osmart om man går i butiker själv och frågar =)
Men helt ärligt så upptäckte jag dem i somras och tyckte om dem direkt. Men pågrund av min ekonomi så har inte jag varit den här shoppingbruden som går på stan direkt.
När jag har skrivet på blogget att jag ska in till stan, då har jag nästan aldrig gått genom shoppings gatan.

Men vad tror ni, verkade jag intresserad? hehe


Köpte rosabandet idag

Vad skönt det är att kliva upp tidigt när man känner att man hinner få mycket gjort under en dag. Vid den här tiden brukar jag har nyss ätit frukost och börjat fundera vad man ska göra i vanliga fall, nu är jag hemma och har fått mycket gjort. =)
Var i stan en sväng, fixade massa ärenden på apoteket och gick och lämna in CV på ställen jag vill ha jobb.
Så blev det att följa Alex på ClaesOhlsson också, så självklart var jag tvungen att tvinga in han i en klädbutik också då. Han var jätte uttråkad, men vad var inte jag på ClaesOhlsson då :P




På apoteket köpte jag rosabandet för 25kr. Tycker de är jätte bra att man kan köpa något litet band för en billigslant, så vi som är väldigt fattiga kan få känna att vi gör något iaf..=)
Köpte rosa bandet förra året också, men la undan det direkt. Det här året ska jag sätta fast den på jackan, även fast det snart är slut på den "rosa månaden".


Jag är uppe nu!

Kunde ju självklart inte sova något inatt eftersom jag sov hela dagen igår, men trots allt bara någon timmas sömn så gick jag upp kl9imorse.. =)
Gjorde ordning Te och rostade mackor åt mig och Alex, en vanlig frukost för oss. Men vill börja äta bättre och nyttigare frukost, men tyvärr är ju allt nyttig så dyrt =/

Igår kväll såg jag trueblod för första gången, hade nerladdat tre avsnitt. Serien var verkligen inte som jag hade förväntat mig, hade förväntat mig den mycket bättre. Men den var väldigt annorlunda så självklart fick den ett plus från mig =)
Men man ska aldrig ha förväntningar, allt blir mycket bättre utan det =)


De är ju faktiska lite gulliga =)


Nu ska jag göra mig ordning för att dra ner till stan med älsklingen..

Börjat planerat Halloween =)

Har sovit hela dagen, förstår inte hur jag kan sova så mycket. Det blev väldigt lugnt igår, blev film mys med Alex och massa chips ätning. Somna lite innan 12 men trots det kunde jag sova hela dagen.

Vakna förut och var stensäker på att klockan var lite innan 1. Alex gick strax före 12 till jobbet och jag minns att jag somna om en liten stund, men inte att jag somna om så hårt och länge. Klev upp och insåg att klockan var lite över halv4, skulle ju få mycket gjort idag egentligen =/ Men jag har ändå hunnit varit rätt effektiv trots allt.

Börja med att gå en promenad till Elin så jag skulle piggna till lite, drack lite kaffe med henne och börja planera vår halloween fest. Nu på kvällen har jag hunnit städat och fixat tvättid och sådant där.

 

Längtar till halloween nu ja, vi har tänkt oss en maskerad fest =) hör gärna av er om ni vill komma =)

Ska vara lugn tills dess har jag bestämt =)

 

Nu ska skicka in en arbetsansökan och sen äta middag med Alex så fort han kommer hem.


Fredagsmys med trevliga personer, öl och popcorn =)

Vilken seg dag, första gången på länge att jag är ensam en hel dag. Jag är jätte uttråkad eftersom det inte finns något att göra =/
Vill att klockan ska bli 9, då kommer älsklingen hem. Tänkte att jag kanske skulle ladda ner någon film tills ikväll, men jag förstår mig verkligen inte på sidorna Alex använder.
Datorn är seg så kan jag inte kika på serier heller, vad gör folk när dem sitter hemma egentligen? Jag klarar inte att vara själv, vill ha kuddkrig med Alex eller vad som helst. Värdelöst det här ju..


Hade en jätte trevlig fredag igår. Blev öl, popcorn och kortspel med Alex, Ida och Yodchai =) Underbart med parkvällar sådär ju..




När jag käkar popcorn tänker jag alltid på fredag kvällar hemma hos mina föräldrar. Jämt när man var yngre så fick man alltid popcorn och CocaCola där på kvällen. =)

Inte okej att kalla andra ful pågrund av att man är så misslyckad själv!

Jag valde själv att skaffa blogg, därför förtjänar jag att höra det mesta. Jag förtjänar att höra att jag är ful, att jag är en idiot och alla möjliga saker. Jag skaffa ju blogg.
Vi som skaffar blogg gör det bara för alla misslyckade tragiska människor där ute ska ha några de kan ta ut sina aggressioner och avundsjuka på!!!
Helvete är ni dum? tror ni verkligen att blogg är till för de? är fan människor som skriver! Det är inte okej att gå till en människa på stan och kalla den dumma saker, så varför är det okej via nätet?
Tragiska fega människor som är så feg och misslyckad att det måste sitta hemma för de skulle aldrig våga säga något till en person rakt ut!!

Jag tror inte en människa som är nöjd med sig själv gör sånt, utan jag tror det är folk som är så nöjd och avundsjuk att det måste säga något för att känna sig bra!
Speciellt fula personer, dem ska alltid sitta och skriva något om någon bild och anta att dem måste fuskat.
Men helvete gå och gör er snygg istället! Jag gör det och det är därför det bli resultat. Jag tränar, jag äter sunt och allt med mig är äkta! Folk är nog jävligt avundsjuk, men ingen är född perfekt utan man gör sig själv perfekt..

Här är mina senaste blogg bilder på mig själv, och tydligen är jag ju så ful att jag måste visa min bröst så mycket som möjligt! Kika



g




Oj det var tyvärr inte så mycket man såg där inte! Så undra om jag tycker jag själv är ful då, nej det gör jag verkligen inte.
Jag sitter verkligen inte anonymt och skriver till folk, jag har gett ut mig i en egen blogg med massa bilder vilket jag inte skulle göra om jag tyckte själv att jag var ful.

Jag tycker jag ser bra ut vare sig jag skulle vara naken eller med maaaaassor ut av kläder!

Råka ju ta en bild igår för att jag ville att folk skulle se hårlängden och man råka se min urringning vilket jag inte ens hade tänkt på. Vilket störde lite fula personer!
Jaha jag råkade ha ett sådant linne, varför skulle jag inte kunna ha? Gnälla om att jag hade en för liten BH för att mina bröst skulle se större ut. haha kan säga så mycket som så här, mina bröst är så små att det knappt finns något som kallas för liten BH för dem.
Sen kan jag verkligen förstå hur du menar. Gissar på att du är en tjej med häng bröst och mår dåligt utav det! Jag behöver inte ens en BH och det skulle se ut så ändå, du är bara så jävla avundsjuk så det inte är sant.

Men men kan ge dig ett tips! träna bröstmusklerna! Många tjejer idag är rädd att träna för att dem inte vill få mindre bröst, men man få ju faktiskt fastare!
Skulle det inte vara värt att minska en BH storlek för att dem skulle bli fast. Visst skulle folk gnälla på er att det ser ut som ni tryckt upp dem, men de är bara för som är avundsjuka!
Var inte rädd för att träna bröstmusklerna tjejer! =)


Okej jag blev väldigt förbannad. Var ju inte direkt så här jag ville att min lördag skulle starta. Men nu när jag skrivet av mig lite så känns det bättre.
Sen när jag tog frambilderna och upptäckte själv att jag använder mest tjocktröjor på dem och ändå såg bra ut så kändes det också bra. Jag tycker ett leende på kort gör mycket mer än om man är lättklädd =) Så insåg jag också att det finns nog folk som är avundsjuk på mig!
Trist bara att tjejer har så dåligt självförtroende idag så dem måste sitta och skriva skit till oss snygga tjejer på nätet!
Men som sagt, träna och lev sunt. Då börjar man tycka om sig själv lättare också =)


Jag, den nya nakna kocken?

Eller?

För en stund sen stod jag i duschen, tog en sådant här riktig lång varm dusch. Så skönt att stå i varmt vatten och bara fundera sig bort, bort kan man verkligen säga. Efter en riktig lång stund kom jag på att jag höll ju på att laga mat, helvete!
Var ju bara att hoppa ut duschen fort som fan och springa allt vad man hade till köket, naken, blöt och allt.
Jag måste ta och skaffa en kock. Inte nog med att man inte kan laga mat, när jag väl försöker glömmer jag bort det också :)
Som tur brann det inte eller något, men jag har kommit på att jag måste ta och skaffa hemförsäkring. Borde finnas något som heter klant försäkring till oss klantiga som alltid lyckas med något..:P


Nu ska jag försöka dra in till stan snart, ska till min kära vän Ida och dricka lite med henne. Ska bli jätte skoj, var så länge sen jag umgicks med henne.



Fan vad jag tycker att jag ser ut som 15 när jag klippt av mitt hår =/
Till er läsare som inte vet min ålder är jag 22.. Såg man bättre när
jag var lång hårig som ni säkert har sätt :P

Kändes som mitt liv rasade ihop totalt!

Just nu är jag väldigt less och irriterad, varför skulle jag inte va när man nyss fick veta att sitt liv rasar samman..
Ni vet utbildningen jag skulle börja med i januari, blev lovad och allt var klart kan man säga.
Nu har skolan kommit på att dem vill lägga ner just denna utbildning 2010. Om jag ska vara riktig ärlig så gick jag iväg och bröt ihop totalt efter denna nyhet.
Visst finns de andra skolor MEN hur många kan jag hinna komma in på nu och då kanske jag måste flytta från Östersund just nu också.
Jag och Alex ska ju flytta i vår, vi kanske har en lägenhet i Stockholm då. Men jag vågar inte hoppas för mycket.
Jag vägrar gå och inte göra något ett år till. Det är den här åldern man måste förbereda sitt vuxna liv, jag kan inte börja något annan senare. Det är FÖRSENT då!
Jag ville vara färdigutbildad när jag flyttar, hade planer vad för slags jobb jag skulle fixa i Stockholm. Jag måste ha just denna utbildning då, för att komma in i en bransch jag vill växa i senare.
Jag vill vara ung och framgångsrik, inte vänta tills jag är gammal. Som sagt så rasade allt, alla mina planer.
För mig funkar det inte att vara helt arbetslös eftersom jag inte får alfa kassa eller socialbidrag. Så nu ska jag gå ett helt år utan en ända krona? det funkar inte!

Självklart ska jag väl inte låta mig ge upp för det här. Men jag kan säga så här, jag dör hellre än att låta mitt liv sluta som städare, mcdonals, säljare eller allt sådant. Nu ska jag vara noga med att påpeka att jag INTE ser ner på sådant folk! Men jag kan inte se mig själv i sådana situationer. Det är för att jag inte vill ha det här typiska "Svensson" livet.
Sen är det också att jag trivs med utveckling, jag lever för det kan man säga. Därför kan jag inte nöja mig med jobb där man inte kan försöka med att bli framgångsrik.
Sen kanske jag inte lyckas men jag måste få känna att jag kan försöka (jag är en tävlingsmänniska) Jag kommer aldrig vara på ett jobb där jag inte kan tävla mig framåt. För jag trivs inte med att jag måste känna mig att jag nöjer mig med precis det jag har, vill alltid kunna bli bättre.
Så nu har jag försökt förklarat, få se hur många som kommenterar något om att jag tydligen ser ner på dem.
Men alla är olika, vissa är tävlingsmänniskor och vill utvecklas medans andra är nöjd och tillfredsställd med livet som det är. Vilket är skitbra för vi behöver alla slags människor på denna jord tror jag..=)

Folk som känner mig vet att jag aldrig är nöjd utan vill att saker ska bli bättre och bättre hela tiden, då hör jag väl hemma till ett sådant arbete också =)

Ska ge lärcentrum ett försök till, nu jävlar ska jag tvinga dem att hjälpa mig! Dem ska hjälpa mig den här gången och leta nått liknade som jag skulle gått.
Även fast det var ju dem som fixade att jag missa utbildningen den här hösten =/


Det är okej att dricka vin och man är snäll =)

Känns lite dumt att skriva vad jag gjorde igår med tanke på alla diskussioner om alkohol men skitsamma, jag drack vin igår =)
Hade vin kväll med Anna och Letizia, efter dem dragit så gick jag och Alex till Elin,Cissi, Sara och packe och tog något glas där.

Hmm undrar om jag nu har splittrat min familj (Alex och Ziina) eller undra om jag misshandla Alex inatt eller jag kanske t.o.m våldtog han? ;)
haha nej nej, vi har legat och myst hela morgonen och allt är perfekt mellan oss =) Oj och ändå drack jag alkohol igår?
var bara tvungen..:P

 

 


Ang. Snus, cigg, alkohol och droger..

 

Varför ska man inte kunna diskutera ena av dem utan att det ska jämföras med allt annat..?`

Om man säger till en som intar droger att det inte kan vara bra för dem får man oftast tillbaka, jaha men alkohol då? Men vad spelar det för roll, det är ju just drogerna som förstör den personen. Varför ska man inte kunna diskutera ut efter om droger är bra eller dåligt utan att behöva jämföra med alkohol.

Rökare är inte bättre där än drogmissbrukare, som ett inlägg jag skrev förut Ang att cigaretter ska förbjudas, där får jag höra samma. Alkohol då? Men där är väl också skitsamma. Nu var ämnet cigaretter, ska man inte kunna diskutera cigg utan att jämföra med alkohol.?

 

Tänkt om vi alltid skulle göra så fort en lag kom.. Lika dumt att jämföra ehhm slagsmål och utlandsresor.. Två helt olika ämnen..

Samma med cigg, snus, alkohol och droger.. 4 olika ämnen, 4 olika problem!!

 

Alkohol är det ända jag använder utav dem, visst kan det bli för mycket alkohol ibland. MEN bara för jag kan dricka lite för mycket ibland betyder det INTE att jag tycker det är okej. Jag tycker det är väldigt dåligt, så varför har rökare och drogmissbrukare så svårt att erkänna deras problem. Varför är det svårt att säga. Hej jag röker men jag tycker det är fruktansvärt dåligt! Sluta försvara det bara för ni själv gör det! Tänk istället på era framtida barn, vad vill ni ska kunna vara lagligt för dem?

 

Själv önskar jag att mina barn ska få uppleva en bättre värld. (där här är vad jag tycker personligen, inga fakta) Cigaretter har förbjudets, så dem slipper allt vid 12års åldern att det ska vara ”coolt” att röka och att dem sen är så beroende att dem är fast. Lika med snus, vill verkligen inte att mina barn ska få använda det.   Droger existerar inte ens i världen, och inte fyllor heller. Däremot önskar jag att folk hade mer respekt för alkohol. Vill att när mina barn blivet ungavuxna att de ska kunna få dricka något glasvin till middagar och sådant. Det här är vad jag vill, alla vill olika för sina barn. (dock hoppas jag att ingen vill att sitt barn ska röka)

 

Men lite mer fakta då! Cigaretter skadar andra, passiv rökning är farligt!!! Sen är folk olika känsliga, jag tillhör dem som är väldigt känslig så en som röker nära mig riskerar min hälsa väldigt mycket!

Snus skadar en själv bara.

Alkohol skadar en själv om man kan behärska det, tyvärr finns det idioter som inte kan och därför skadar det andra.  Men själva alkoholen skadar inte utan det gör att man skadar andra. Dem som blir skadad får alltså inte i sig alkoholen! Så kan det skada folk i närheten psykiskt om man inför för mycket alkohol. Dock tror jag inte folk äns närhet skadas om man dricker något glas till helgen.

Droger skadar en själv kroppsmässigt, dock kan det skada alla i ens närhet psykigt.

 

Vad jag själv tycker om alla 4saker är att jag tycker alla är dåliga men på 4olika sätt!

Börjar med droger.

Droger är ett stort problem i vårat samhälle. Som tur är droger förbjuden men de borde göra något mer åt problemet.  Jag tror själv att många tar droger för att dem inte mår bra, så samhälls problemen ska nog lösas lite mer. Jag tycker själv att droger är mycket SÄMRE än cigg och snus, fast ändå kan jag förstå dem som intar droger mer är vanliga cigganvändare.

Cigg  kan jag inte förstå alls. Jag tror själv inte rökare röker för det är gott, utan för att dem är beroende och det börja med att dem ville vara ”cool” som liten.   Vet flera rökare som egentligen tycker röklukt är äckligt! Sen är flera rökare lite egon också, bara för dem är beroende och skadar sig själv har dem ingen rätt att skada andra genom passiv rökning.

Snusare tycker jag bättre om än rökare, för en snus skadar bara dem själv. Det går som inte ut passivt direkt. Själv tycker jag snus är dåligt, fast det skadar som sagt inga andra och därför kan jag inte säga så mycket.

 

Så nu kommer vi till alkoholen, alla förknippar alkohol till misshandel, våldtäckt, splittning av familjer. Visst händer sånt där tyvärr. Men jag tror inte dem som varit ute och käkat och det har varit vin i deras sås går hem och misshandlar frugan sen.  Jag själv tycker det ska kunna vara lagligt med svagare varianter som vin, öl och cider eftersom många dricker det för det är gott och inte dricker för att bli full utan vill njuta med att glas. Alla som dricker är inte beroende och skadar andra. Sen borde man absolut lösa problemet där alkoholen faktiskt är ett problem.

 

Förstår inte alls varför folk skulle blanda in alkohol i mitt cigg inlägg.. det handlar om cigg och inget annat.. Om folk som skriver om våldtäckt kanske inte alltid skriver om misshandel heller. Utan ibland vill man skriva om en ända sak som man vill att det inlägget ska handla om.

Så folk som skriver om  t.ex.droger ska inte behöva ta med cigg, snus och alkohol i samma inlägg. Som sagt 4 helt olika saker. Folk lär er..=)

 

En annan konstig sak jag tänkt på. Folk kan sitta och diskutera dumma saker rent av och folk skrattar. Medans något skriver om något vettigt så blir folk sur.

Tror inte folk tål att jag är rätt vettig ändå. Jag är vettig och jävligt stolt över mig själv. När jag var vid 12 tyckte inte jag att det var coolt att röka, jag har aldrig börjat röka för jag har tyckt att det är bara något idiotiskt som skadar och kommer kosta massa pengar resten av livet. Snusar gör jag inte heller och började aldrig i den åldern. Tyvärr dricker jag lite för mycket ibland, men jag tillhör inte gruppen som misshandlar och våldtar direkt.  :P

Jag är riktigt stolt över att jag inte fallit för många dumma saker och folk retar sig på det! =) Lös era problem istället för att bli sur på dem som var vettigare som liten!

 

Men det här tycker jag är ett litet Östersunds problem också, här ska man tydligen inte vara fin och vettig.  Tur att man ska till Stockholm sen, där är det okej att gå efter ”fina flickor röker inte” =)

 

Seriöst rökare. Önskar ni inte ibland att de aldrig började, tänk om det hade varit förbjudet. Då hade ni aldrig börjat heller =) Sen erkänn också. De flesta som röker gör det varje dag medans det flesta som dricker gör det ibland bara. Var noga med att läsa att jag skrev de flesta och inte alla..=)

 

(i sådant här inlägg är det okej att kommentera med jämförelser eftersom jag själv valde att ta upp alla 4 saker i detta inlägg, när man tar upp en sak diskuterar man om DEN saken är bra eller dålig)


Hollywood workout

För att som inte vill gå på gym så kan jag rekommendera en träningsskiva att köpa hem.

Funkar jätte bra och man får verkligen en snyggkropp utav den =)



Finns på slimshopping för 299kr


Förbjud Cigaretter!!

Om jag skulle sitta i rikstagen, det första jag skulle göra då är att försöka införa en lag mot cigaretter. Det skulle helt enkelt bli olagligt.

Cigaretter är bara ett onödigt skit som förstör för en själv och alla i ens omgivning. Folk förstår verkligen inte vilken skada den kan göra mot folk som är närheten eller för barn som ligger i magen. För många gravida röker och jag kan inte förstå hur det kan vara lagligt att få skada ett barn så pass.

Som sagt det skadar inte bara en själv utan andra också. Jag tycker att allt som skadar andra ska vara olagligt!!

Så inför förbjud på cigaretten nu. Det ska inte vara lagligt att få skada andra, speciellt barn!




Kärlek och pengar - vägen till lycka =)

Kom just hem från Letizia, hon och jag har suttit och käkat blåbärspaj som hon har bakat och druckit massa kaffe och självklart pratat en massa.
Största samtalsämnet ikväll var kärlek och pengar.
Vad tror ni man blir mest lyckligast utav? Jag tror man behöver båda för att kunna vara riktig lycklig. Så less på folk som säger att pengar inte gör en lycklig. Självklart behöver man inte ha en miljon i sparkapital för att vara lycklig, jag tror man behöver tillräckligt mycke pengar för att kunna känna sig trygg för att kunna vara lycklig.
Man är inte lycklig av att vakna upp i panikångest och inte veta hur man får mat på bordet under dagen.

Folk har sagt till mig, se det positiva och se vad du har. (Alex då) Självklart är jag jätte glad av att jag har han, men jag är ändå inte 100 % lycklig just för att jag inte har pengar.
Om jag bara hade lite skulle mitt liv vara perfekt, men jag kan inte säga att det är de nu bara för jag har kärlek.

Självklart vill jag inte ha det tvärtom heller, vill verkligen inte ha massa pengar och ingen kärlek i livet alls. Men varför ska man behöva välja?
Jag tror absolut att man behöver både kärlek och pengar för att vara lycklig och där ska man inte heller behöva välja..

Dessutom är det svårt att hålla kärleken i liv utan pengar också, alla speciella saker man vill göra med varandra kostar.
Att bryta en vardag tror jag är viktigt för ett fungerande förhållande, t.ex. ut och resa eller bara nått så enkelt som att ut och äta.
Allt man gör kostar pengar, man behöver pengar till precis allt egentligen.
Sen tror jag alla par som har det svårt ekonomiskt att det tär för förhållande, man blir grinigare och bråkar lättare.

Men men det här är vad jag tror det.
Jag behöver iaf kärlek och pengar =)

 

 

Lycka


Dagens + och - =)

Dagens

- Hade betygsamtal med läraren, visa sig att en uppgift inte var inlämnad. Konstiga är att på min inloggningssida på skolan fanns inte ens denna uppgift.

+ Jag har fått världens perfektaste modell vader. Enligt Alex har jag tydligen haft det hela tiden, fast nu ser ju jag det också ;).. Synd bara att det är vinter, vill ju gå i sommar klackskor och korta klänning nu..hehe
Men så följer jag ju "Hollywood workout" Trodde inte det skulle va så skillnad mellan det och andra styrkepass träningar jag gjort, men man får verkligen en perfekt kropp utav det.


Denna dag hade jag tänkt samla in mer på dagens + och hoppas att jag inte får något mer på dagens - =)

Ska dricka upp mitt kaffe nu och kanske lira lite poker med Alex. Sen ska jag gå upp till valla och hälsa på min kära vän Letizia =)
Efter jag kommit hem ska det bli styrkepass och sen laga en god middag med min älskling

Hoppas alla får en underbar + dag =)


Skillnad mellan fakta och personligt!

Nu har jag skrivet alldeles för mycket om mig själv här i bloggen och inte skrivet om några vettiga/intressanta saker. Kanske är för att jag inte haft tid att läsa tidningar/nät-tidningar och kollat på nyheter, vet inte om vad som händer och kan inte skriva min åsikt om det.
Eller är det så att jag blev less på kommentarer kanske? Man får ju direkt inte skit kommentarer av att man skriver " idag har jag....."
Men jag tycker egentligen om att få kommentarer och de spelar inge roll om folk om folk håller med eller inte. Men jag gillar inte där folk tror att det finns ett rätt eller fel, för jag skriver inte om saker där det finns rätt eller fel utan bara att folk tycker olika. Finns en stor skillnad där =)

Exempel:En fakta- I Sverige har ALLA pengar och alla tjänar minst 20000 i månaden. Där finns det rätt eller fel!
Men om man skriver något personligt.. Jag har testat denna diet och den var bäst för mig. Där kan folk säga nått liknade" Denna diet funkade inte för mig utan blablabla gjorde" inte i stil med detta "denna diet är något påhittat och funkar inte" 
Det är skillnad mellan fakta och personligt, vilket många har problem med att förstå.

=)


Var och lyssna på Hank och Oleg på Goa igår

Hade en trevlig fredag faktiskt. Fick besök av Ulli under dagen, efter det blev det ett träningspass innan Alex kom hem från jobbet.
När han hade kommit hem käkade vi och tog någon öl.
Vid 10 tiden gick vi hem till Josef för att träffa Joe som kommit upp till Östersund och hälsat på, efter det blev det att gå till Goa och träffa lite vänner.
Några av våra vänner spelade på Goa igår bl.a. Hank och Oleg, så det var riktigt kul att sitta där en sådan kväll och ta en drink. =)

Henke "Hank" och Folke "Oleg"

 


En gris i storsjön

Kom på att jag tog kort för nån vecka sen som jag inte lagt ut som jag skulle..

Har varit en gris i Storsjön någon vecka nu, varför vet jag inte. Någon som vet?
Rätt sött :P


Jag börjar kanske bli tjock?

Idag har det varit fullt upp så ingen tid har funnits till datorn. Fick besök utav mamma när jag nyss hade klivet upp, vi drack kaffe och fika massa onyttigt från gårdagens bak.
Efter mamma hade åkt så käkade jag och Alex tjockpannkaka som var över sen igår också.
Ikväll har vi spenderat några timmar hos Alex föräldrar, även där blev det fika.

Ätit massa degiga onyttigheter tvådagar i rad nu, jag känner mig TJOCK :P
okej inte riktigt, men det är inte okej iaf..


Många vänner har hört av sig på sms dem senaste dagarna och inte fått svar, förlåt att jag inte svarat till er men har haft det lite stressigt med skolan.
Brukar lägga undan mobilen när jag har det som mest stressigast.
Försöker höra av mig till er alla när det lugnat ner sig lite =)




Bakdag med älsklingen

Nu har vi äntligen gjort oss av med de flesta äggen =) Jag och Alex bakade brownies och någon sorts äppelkaka, sen blev det tjockpannkaka till middag :P
Så nu har vi massa onyttigheter hemma, ska se till att gömma allt långt inne i frysen så man inte ska småäta.

Jag och Alex gör inte så mycket med varandra här hemma, jag sitter och nördar vid datorn och han vid tv-spelet mest hela dagarna. Så idag gjorde vi lite saker tillsammans iaf, tips till alla par är att baka eller laga middag tillsammans.
Normalt fall jobbar man och inte ses så mycket på dagarna, då ska man ta tillvara med tiden till varandra efter jobbet. Laga mat är perfekt då eftersom det ändå är något man måste göra =)

 

Använder mobilkameran just nu, så det blir väldigt dåliga kort =/


Nyheterna och rödvin igår kväll =)

Igår kväll efter middagen gick vi till Elin och Åke och tog med en rödvinsflaska. Satt där och surra och drack lite rött, kolla även på debatten, efterlyst och andra nyhets saker på tvn. "vuxen poäng" haha :P

Elin och Åke tycker nyheterna är intressant =)



Alex upptäckte imorse att jag inte hade varit så smart när jag köpte ägg igår. Jag kollar aldrig på utgångs datum ja, så jag köpte 20ägg som gick ut igår.
Så idag har vi bestämt att vi ska ha en bak dag, försöka baka hur mycket som helst och frysa ner. Bra när man får besök att man har något hemma =)
Men vi har inte helt än bestämt vad vi ska baka, några tips? =)

Bloggar senare om hur det går med bakningen


Finskor i 35?? tillverkare verkar ha insett att det finns vuxna som är små.. Äntligen =)

Vilken tur jag hade, tydligen hade mamma och pappa tagit kameran med försäkring på tre år =) Garantin var osäker eftersom det va fysiska fel skador på den, men nu funkar det ändå att fixa den tack vare försäkringen =) Så en månad har jag min kamera igen..

Gått på stan hela dagen med mamma. Fick en halsduk utav henne, första vinter med en halsduk då. Förstår inte varför jag klär mig så dåligt, liksom halsduk i norrland är väl ett måste?
Nu kanske jag måste ta och inskaffa några långkalsonger...

Gick in på Scorett, gissa vad jag såg?





Kolla längst upp.. Vad är det man ser? 35or.. VA??? Trodde inte denna dag skulle komma under min ungdom, men någon i världen har varit smart och insätt att vuxna kan ha små fötter =)
Men tyvärr så måste alla med små fötter vara rik =/ ca 1300 gick dem väl på.


Ska lämna in min älskade kamera =/

Nu ska jag iväg och lämna in min kamera, sen blir det att gå på stan med min mamma.
Få se hur länge det tar tills att jag kan använda kamera igen då. Jag kan ju använda mobil kameran, fast den är bara på 2mp. =/
Så less på min kamera nu, den tar bara massa suddiga bilder som ni säkert sett på bloggen. Att ha en kamera på 10mp och det blir suddiga bilder är INTE okej!!
Så om dem inte fixar min kamera och tycker att den är bra så blir jag ju förbannad..


Olympus U 1040


Men när den väl funkar är jag jävligt nöjd över denna kamera. Fick den av mina föräldrar när jag fyllde 22, och den har blivet väl använd kan man säga =)

Nyklippt

Var och klippte mig imorse på NFI, nu är mitt långa fina hår borta =/ men inte så slitet nu iaf =)

Före




Efter



Va tycks? ;)

Pizza och film kväll igår =)

Igår fick det bli en myskväll med älsklingen, innan det blev det en lugn hemma dag för mig själv.
Under tiden Alex var på jobbet så hade jag en våra bästa år maraton, fem 6avsnitt tror jag att jag såg. Sen på kvällen blev det pizza och massa filmer. En av filmerna var "I love you man", en film om vänskap mellan två killar som jag tyckte var jätte bra.


När man inte ätit skräpmat på länge så är det inte äns gott

Idag var det tänkt att vi skulle baka bullar, är ju faktiskt kanelbulles dag idag =) Men blev så att Alex var tvungen att jobba så då hade jag ingen lust att baka själv. Är ju inte direkt sugen på kanelbullar, tyckte mest det var en rolig sak att göra tillsammans.

Blir att förebreda massa saker till veckan plus att ta leta lite kontaktuppgifter till olika saker "hemliga saker än så länge" =)



Hur många stretchar efter krogen? =)

När jag tränar är jag jätte noga med att stretcha för att slippa träningsvärk, Men jag stretchar direkt inte när jag kommer hem från krogen. Vaknar alltid med träningsvärk dagen efter i vaderna, går ju alltid ut med rätt höga klackar.

Blev plaza igår, kom tyvärr dit rätt sent. Alex var tvungen att sticka iväg och jobba en stund på kvällen, blir alltid så fort vi har planerat något. =/
Men innan krogen kom Anna hit så drack vi någon öl och testa lite gitarhero.
Kom till plaza runt halv1, så man han ju inte var där inne länge. Träffa Ida där inne också, länge sen jag såg henne nu så det var väldigt roligt =)

Jag hade längtat hela veckan att det skulle bli fredag och att vi skulle ut. Kände att jag behövde en utgång efter en stressig vecka, ville bara ha en kväll jag kunde tänka på annat än skola, jobb och ekonomi.
Men alkohol på stress kan bara göra det värre, så jag kunde inte slappna av och försöka ha trevligt igår ändå. =/


Jag var rätt tjejig igår, skulle byta kläder just innan utgång även fast jag redan hade klätt upp mig :P
Anna kom hit med en snygg klänning jag kunde låna så det fick bli klänning igår istället för mitt nya party linne och kjol.


Det här blev kvällens outfit istället =)


Anna spelar GH

Kvällens outfit =)

Vilken bra fredag det har varit hittills =)
Börja dagen med en promenad och sen lite styrketräning, underbart att starta dagar så.
För en stund sen kom Elin på besök. Vi drack lite kaffe så blev det även ett litet kaffe likör till, vadå det är ju ändå fredag  ;)
Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma så blir det lite vindrickning och sen ut på någon krog =)




Äntligen kikat på de nya butikerna på mittpunkten

Igår var jag på stan med Letizia, trots utan pengar var jag bara tvungen att kolla in de nya butikerna på mittpunkten.
Vilket köpcentrum det har förvandlas till, om jag har råd att shoppa i vinter blir det nog bara att gå där inne =)

Jag hade mest längtat tills att Ginatrico och Cubus kom till Östersund, trodde jag skulle hitta jätte mycket jag vill där inne. Men det var en butik som slog det, Vila =) Såg jätte många fina kläder där inne som jag vill ja, så hitta jag även massa skor på Scorett.
Typiskt det där när man inte har pengar, när man har pengar hittar man aldrig något som passar.

Men just nu så var mina favoriter Vila och Scorett =) Vilka är era favoriter affärer bland de nya på mittpunkten?

Roligt att nya butiker kommet till denna lilla stad, men borde komma mer. Vilka butiker saknar ni i stan? själv saknar jag topshop. Vet inte alls hur bra kläder dem har nu, men när jag var yngre älskade jag dem =)

 

 

 

 


Nivea Visage ansiktskräm

Tänkte bara rekommendera en dagkräm.
Den är jätte bra om man är småtorr i ansiktet och den luktar hur underbart som helst, min sambo tycker alltid att jag luktar nyduschad när jag tar på mig den på morgonen =)

 

 

Ändast 75kr på Åhlens =)


Letat fram vantar och mössan =)

Just nu tror jag att jag har Maila alla arbetsplatser som finns i lilla Östersund, iaf nästan. Sjukt många mail har jag fått iväg, känner mig jätte duktig =)
Men jag är förvånad att så lite butiker har en mail adress faktiskt? postnummer och telefon nr finns men inte E-post. Snart går vi ju ändå in i 2010 och det är nästan så att E-post börjar bli lite gammalmodig? hmm

Igår kväll stack jag och Alex till Elin och Åke och drack kaffe, väldigt trevligt =) Men så jobbigt att gå till folk på kvällarna nu när det börjar bli iskallt ute. Blir nog att stänga in sig i vinter, förra höstvintern var det ändå okej för man bodde inne i stan och hade nära till precis allt. =)

Men som tur har jag redan letat fram vantar och mössan =)

Jag vet, kameran suger!

Ibland kan man klä sig jävligt fint på hösten, synd bara att det inte

kan fastna på kort :P

 

Världens mysigaste vantar =)

Nu har jag lite brottomt, ska sticka in till staden och träffa Letizia =)


Har kommit på att jag måste fixa en bärbardator med mobilt bredband. Ibland känner jag för att gå till ett café och sitta för mig själv, är ju aldrig själv hemma.
Vill vara själv när jag ska börja utbildningen i januari och ibland när jag bloggar så man kan få många funderingar över livet och så =)



RSS 2.0