Om vi ska betala allt i tid ska väl dem göra det också?

Alex har fått ett nytt litet extra jobb, han ska städa hemma hos en person någon gång i veckan. Igår var han tvungen att hjälpa till i restaurangen han brukar jobba extra jobba på, så han hade en liten tid på sig att hinna städa hos den andre. Men jag gick iväg och hjälpte han med städningen igår kväll, kändes bättre av att få göra något än att bara sitta hemma.

Vill också ha tur att hitta såna där små extra jobb. Skulle kunna städa, ut och gå med hundar eller vad som helst.

Men idag blir det städning hemma iaf, kanske blir att gå till stan och lämna lite fler CV. Förstår alvarligt talat inte vad det är för personer som jobbar på CSN. Gör dem något annat än att dricker kaffe på dagarna? Seriöst, Skulle ha mina pengar från A kursen för flera veckor sen!
Tänker dem inte att man inte ansöker om pengar för att det är något roligt att göra? förstår dem inte att man verkligen behöver pengarna i tid? Funkar ju direkt inte att betala hyra, räkningar när man vill, finns ju ett slutdatum!

En sak jag tänkt på. Det är jätte noga för oss att betala allt i tid, de som har A kassa måste betala i tid där. Men det är fritt fram för dem att vara sena till oss? De som har A kassa vet väl att det kan vara försenat. CSN får vara sena. Ja allt som ska betalas till oss får vara försenat.
Borde inte dem företagen komma till kronofogden då? det är ju de vi vanliga folk gör om inte vi betalar in i tid.
Om vi ska betala in i tid borde det vara tvärtom också! Rättvisa borde det vara i denna värld!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0