Amsterdam dag3 - hotell byte (sön 5juli)

Vaknade upp och kollade på klockan och fick verkligen rusa upp. Klockan var kvart i 12 och våran utcheckning var 12. Vi slängde ner allt i våra väskor slarvigt för att hinna. Sedan for vi med en buss till flygplatsen där vi bytte tåg till sjävla Amsterdam där vi hade bokat en reservation på fashion hotel som var nyöppnat.


Fashion hotel i Amsterdam 5km från centrum. Bra priser om man bor där ett längre tag annars kan det va lite små dyrt, men kan rekommendera hotellet för alla som ska ner till Amsterdam.


När vi kom till receptionen hade Alex hunnit blivit sjukare (feber), han var nästan svimfärdig. Han skulle försöka fylla i ett papper där men tog verkligen lång tid så vi behövde inte fylla i allt, hon i receptionen frågade om han var sjuk och tyckte också det såg ut som vi hade tagit för många drinkar dagen innan..=)
Vi gick och lämnade väskorna på rummet sen ner till deras restaurang för att få i oss lite frukost. Nog den dyraste frukosten jag någonsin ätit.




Sen gick vi och la oss och sov en stund för att senare ut och forska lite om området vi bodde på. Hittade ett mysigt torg som vi satt oss på och käkade någon kebabmacka till middag.


Vårat rum =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0