Vänta inte med att visa att du älskar din partner! =)

Myser med älsklingen ikväll... Ätit förrätt och varmrätt och druckit lite vin. Senare ikväll blir det efterrätt och glögg =)

Vi firar direkt inget speciellt. Men jag tycker alla hjärtans dag, årsdag, månads dag och allt sådant där är rätt löjligt. Varför behöver folk en speciell dag för att fira och umgås?
Vi har aldrig firat alla hjärtans dag, ingen av oss har koll på vår "dag". Så istället för at fira "tillsammans fem år", "tillsammans 1år och tre månader", "två år och 65 dagar" eller vad alla firar. Så firar vi att vi är tillsammans, vi älskar varandra och är lycklig. Spelar det någon roll hur länge man varit tillsammans då? =)



Tips till alla par. Fira din älskade när du känner för det, varför vänta till någon speciell dag? Att bli överaskad av den man älskar vilken dag som helst betyder mycket mer än en dag man förväntar sig att den man älskar ska göra något.
Kärlek är det bästa som finns, så den ska man ta tillvara på. Varför vänta? =)

Visa att du älskar din partner NU =)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Åh, äntligen någon mer som tycker som jag, man älskar väl varan 365 dagar om året och då behövs inga speciella dagar att fira. Varje dag är väl en fest med den man tycker om? SÅ tycker jag!



Jättebra blogg!

2009-11-14 @ 23:53:28
URL: http://fredrikkla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0